Een geheime wapen voor bedrukte waterflesjes

Zonne, trekken en onderweg zijn, zijn dikwijls doeleinden waarbij deze flesjes gebruikt geraken. Sportevenementen, reisbeurzen en andere actieve evenementen bestaan uiterst geschikt wegens de promotie met de tekst of logo.

‘Vandaag besteld, morgen in huis’? Welke vlieger gaat tot mijn spijt ook niet op. Hetgeen dan immers? Wij tonen dit reeks werkdagen levertijd en een concrete leverdatum, opdat jouw precies beseft indien je jouw bestelling kan verwachten.

Etiketten geraken standaard afgedrukt in kleur. Er is keus uit water met ofwel buiten koolzuur. Flesjes bestaan perfect ingeval eigen brand mineraalwater in onder andere horeca ofwel op evenementen.

Wij bestaan altijd op zoek tot methodes om de flesjes zo duurzaam en milieuvriendelijk te vervaardigen en gelijktijdig de capaciteit betreffende hoog peil te behouden. Ook uitproberen wij de flesjes almaar lichter te maken, het is gunstig wegens de natuur, daar het zorgt voor een lagere dosis met afval en zo mag er bespaard worden op grondstoffen. 8. Flesjes mineraalwater met supersnelle levertijd

Waterflesjes drukken voor op de beurs ofwel je evenement. Tegenwoordig kan zijn een bedrukt waterflesje niet verdere weg te denken. Jouw tegenkomt ons overal. Water kan zijn niet enkel gezond, doch echt tevens een verstandige selectie.

Vind jouw een artikel betreffende gelijke eigenschappen en capaciteit ergens anders voor een lagere verkoopprijs? Stuur het dan een offerte met de concurrent. We vergelijken die en verrichten jou een passend assortiment opdat verder jij over onze diensten kun genieten.

Verschillende producten welke in een categorie snoep & dranken blijven, zijn: kauwgom, drop en click clack blikjes.

Via de minimale lijndikte aan te houden zijn de lijnen goed duidelijk op het eindresultaat. Controleer bedrukte waterflesjes jouw ontwerp op transparanties/overprint.

Meer ofwel niet zo bedrukte ofwel onbedrukte waterflesjes en/ofwel relatiegeschenken? Belangstelling op deze plaats ons passende prijsopgave met

Een platte/ schroefdop kan zijn praktisch wanneer er onder andere uit het flesje in een drinkglas geschonken moet worden. Behalve de afwisseling wegens het type dop, moet er gekozen voor voor een kleur van de dop. Doppen bestaan in allerhande verschillende kleurcombinaties leverbaar en we raden met teneinde een kleur betreffende een dop af te stemmen op een kleur aangaande de te drukken etiket.

Ben jouw benieuwd op welke manier jouw afwisseling uitpakt zodra je kiest vanwege waterflesjes betreffende logo? Belangstelling vervolgens een voor niets digitaal drukvoorbeeld aan. Er bestaan weet een websites weergave met waterflesjes met opdruk binnen ons paar uur!

Al die flessen worden geleverd met schroefdoppen. Een etiketten geraken standaard afgedrukt in kleur. Er is keus uit mineraalwater betreffende ofwel zonder koolzuur Flesjes zijn ideaal zodra persoonlijk dupliceert water in bijvoorbeeld horeca ofwel op evenementen.

Ben jouw op speurtocht tot waterflesjes betreffende merknaam korte editie? Omvangrijke ofwel korte druk: wij opweg helpen jou reclame maken. Zoals onze slogan belooft. Wij hebben een breed collectie waterflesjes anti scherpe prijzen. Lijkt dit jouw hetgeen teneinde reclame te produceren met waterflesjes met logo, maar wil je nauwelijks omvangrijke hoeveelheid afnemen?

Opvouwbare flesjes bestaan leverbaar in verscheidene formaten. Gewoon gesproken ligt de inhoud over ons opvouwbaar flesje tussen de 350ml en 500ml. Alle flesjes bestaan beschikbaar in meerdere tinten en geraken standaard afgeleverd met karabijnhaak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *